Haveanlæg og etablering af græsplæne i Skive, Viborg og omegn

Etablering af græsplæne med rullegræs eller græsfrø

Drømmer du om en flot græsplæne? Så få hjælp af en professionel anlægsgartner. Hos BP Anlæg har vi mere end 10 års erfaring indenfor etablering af græsplæne, som vi både tilbyder i form af anlægning med rullegræs og som græsfrø. Vi tilbyder etablering af græsplæne for både privat og erhvervskunder omkring Skive, Viborg og omegn. Vi har stor ekspertise indenfor anlæg af græsplæne, hvor vi altid holder fokus på detaljerne. Vi udfører store som små opgaver.

Anlæg af have i Viborg og omegn

Skal der ske noget helt nyt i din have? Nye højbede eller et nyt træ? Så står vi gerne til rådighed. Vi lægger vægt på at skabe, gennemtænkte løsninger, som giver en flot sammenhængende have. Vi hjælper gerne med at forvandle hele din have eller forbedre en del af haven. Uanset hvad du drømmer om, står vi klar til at vejlede dig.

Se billeder her

Kontakt os for et tilbud på etablering af græsplæne

Skal vi også skabe din drømmehave? Så kontakt os i dag på telefon 71 94 72 92 for at aftale videre, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@bpanlaeg.dk.​ Alternativt kan du anvende vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi kommer gerne ud ser nærmere på din have og giver dig et uforpligtende tilbud på anlægning af græsplæne. Vi fastholder altid en tæt dialog under hele forløbet for at sikre dig en tilfredsstillende løsning på din opgave.

Ring til os i dag: (+45) 71 94 72 92