Granitbelægning

Granitbelægning ved huse og på offentlige arealer

Drømmer du om at få en granitbelægning? Så lad os anlægge den for dig. Hos BP Anlæg er vi professionelle brolæggere, og vi lægger alle former for granit, chaussé og brosten i indkørsler, på terrasser og på offentlige arealer. Vi lægger sten og fliser for private og erhverv i blandt andet Skive, Stoholm, Viborg, Højslev og omegn.

​Vi har stor erfaring og viden om brolægning og om valg af de rette materialer. En af vores brolæggere har speciale i natursten, og derfor kan du altid forvente god kvalitet for pengene. Vi lægger med andre ord vægt på kvalitet frem for kvantitet.

​Flotte og autentiske nuancer med et unikt udtryk

​​Vi har mangeårig erfaring med brolægning og renovering af belægninger, og vi løser både små og store opgaver. Vi har stor ekspertise med blandt andet granit, chaussé og brosten, som har en meget længere levetid end beton.

En af de åbenlyse fordele ved at vælge granitbelægning udendørs er de flotte og autentiske nuancer, der er bestemt af naturen selv. Det er med andre ord naturens egne byggesten, som fremstår med et ganske unikt udtryk, og som har sin helt egen patina.

​Kontakt os for at få et tilbud på en granitbelægning

​Du er velkommen til at få en snak med os, hvis du vil høre mere om blandt andet granit, chaussé og brosten. Samtidig kan du fortælle os, hvad du ønsker og drømmer om. Vi kan også komme forbi for at se nærmere på belægningsopgaven. Herefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud for en granitbelægning eller en helt anden belægning.​

Se billeder her

Kontakt os for at høre nærmere om granitbelægning

Har du spørgsmål til en opgave eller vores priser, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kan fortælle dig mere om, hvad vi kan udføre inden for flisebelægning. Når vi ved mere om dit projekt, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud.

​Vi kan kontaktes på telefon 71 94 72 92 eller på e-mail kontakt@bpanlaeg.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ring til os i dag: (+45) 71 94 72 92