Havedesign

Få det havedesign, du drømmer om

Har ud længe overvejet, om tiden er inde til et helt nyt havedesign? Så er du landet det rigtige sted. Med vores mangeårige erfaring i branchen er vi kompetente anlægsgartnere, der ved, hvad der fungerer, og hvordan vi får haven til at se godt ud.

​Ved BP Anlæg kan vi hjælpe dig med at designe din have. Vi har nemlig masser af have-idéer. Vores virksomhed ligger i Skive, men vi kører gerne ud til Viborg, Højslev og omegn.

​Hvad kan vi hjælpe med?

Det kan være lidt af en udfordring at designe en have. Måske har du lyst til en helt ny indkørsel, flere buske eller træer eller bare en helt ny anlægning af haven. Hvis du har svært ved selv at finde tid og overskud, kan vi hjælpe.

​Vi har otte års erfaring i branchen, og vælger du os, er du garanteret en professionel anlægsgartner og brolægger. Vi er kvalitetsbevidste og ønsker kun at give vores kunder det bedste resultat.

​Vi kommer med blandt andet:

  • ​8 års erfaring
  • Konkurrencedygtige priser
  • Tæt dialog med kunden

​Sådan kan vi lave et havedesign for dig

For os betyder en tæt dialog og professionelle samtaler alt for måden, vi arbejder på. Derfor vil første udgangspunkt være at drøfte dine ønsker og behov til en have.

​Derefter vil vi dele ud af vores idéer og lave en haveplan, så du kan resultatet bliver visualiseret for dig. Ved et nyt havedesign vil vi sørge for alle materialer og selve udføringen af projektet.

​Vi sender en havedesigner ud til dig, som kan trylle din have om til et skønt sted at opholde sig. Vores priser afhænger af opgavens omfang. Derfor vil vi først vurdere opgaven og efterfølgende beregne en god pris og et godt og uforpligtende tilbud.

Se billeder her

Kontakt os og få et godt tilbud

Hvis du har yderligere spørgsmål til havedesign, priser eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os. I fællesskab finder vi den rette løsning for dig, så du kan få den have, du drømmer om. Vi udarbejder også gerne et skræddersyet tilbud til dig.

​Tøv ikke med at ringe til os på telefon 71 94 72 92, eller skriv en e-mail til: kontakt@bpanlaeg.dk.

Ring til os i dag: (+45) 71 94 72 92