Haveservice

Haveservice udført af professionelle

​Drømmer du om en altid flot have, men har du ikke tiden til det? Eller leder du efter en hjælpende hånd, der kan sørge for virksomhedens grønne arealer? Hos BP Anlæg har vi grønne fingre og over 7 års erfaring at trække på, hvorfor du altid er sikret et flot resultat.

​Vi har specialiseret os i at løse opgaver inden for anlæg, brolægning og almindeligt havearbejde. Dagligt udfører vi en bred vifte af opgaver for private og virksomheder i Viborg, Skive og Holstebro. Bor du i disse områder, og ønsker du professionel havehjælp? Så kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

​BP Anlæg er et firma med stor erfaring og masser af kurser i bagagen. Vi rådgiver gerne ud fra vores viden, så du er sikker på at få den rette løsning. En løsning, der ikke kun ser godt ud, men som også er af højeste kvalitet.

​Hvad koster havearbejde?

Din pris for havearbejde afhænger af, hvad der skal ordnes og hvor stort et område, der er tale om. Dog kan du altid regne med, at vi tilbyder haveservice til rigtig gode priser.

​Med BP Anlæg som din samarbejdspartner får du en professionel havemand, der kan hjælpe dig med at løse opgaver inden for blandt andet:

  • ​Beplantning
  • ​Hækkeklipning
  • ​Etablering af bede
  • ​Brolægningsopgaver (etablering af terrasser, indkørsler og lignende)
  • ​Vedligeholdelse af haver​

Derudover tilbyder vi også ejendomsservice for blandt andet boligforeninger, institutioner og kommunale instanser. Det betyder, at hvad end du har brug for hjælp til at holde baghaven eller en kyndig fagperson til at etablere helt nye grønne områder i det offentlige, kan vi hjælpe.​​

Se billeder her

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på haveservice

Har du haveideer, du vil have hjælp til at få eksekveret? Eller leder du efter pålidelig haveservice? Så står BP anlæg til rådighed.

​Ring til os i dag på telefon 71 94 72 92, eller skriv til os på e-mail kontakt@bpanlaeg.dk. Så udfærdiger vi gerne et uforpligtende tilbud på dit havearbejde (bemærk – dette gælder ikke plantegninger).​

Ring til os i dag: (+45) 71 94 72 92