Indkørsler

Ny indkørsel

​Drømmer du om en flot indkørsel? Så er du kommet til det rette sted. BP Anlæg har mange års erfaring med lægning af indkørsel, som vi udfører for både private og virksomheder omkring Skive, Viborg, Højslev og omegn. Når du skal have anlagt en indkørsel, er det vigtigt, at arbejdet er af høj kvalitet. En indkørsel skal kunne klare vægten fra en stor og tung bil, og hvis materialerne er forkerte, risikerer du at stå med et stort problem. Hos BP Anlæg er du sikret et arbejde, som er udført korrekt både i forhold til materialer og anlægning. Vi har altid fokus på detaljerne, og vi holder en tæt dialog med dig igennem hele processen.

Stort udvalg af materialer

Vi tilbyder et stort udvalg af materialer i form af forskellige sten og fliser, som du frit kan vælge imellem. Vi tilbyder desuden hegn og buske, hvis du ønsker elementer, der skal adskille gårdhave og indkørsel. Kun fantasien sætter grænser.​

Hos BP Anlæg får du

  • Konkurrencedygtige priser
  • Tæt og god dialog
  • Pålidelige aftaler
  • Fokus på detaljerne.

Se billeder her

Kontakt os

Vil du høre nærmere om belægning af indkørsel eller have et uforpligtende tilbud på din opgave? Så kontakt os i dag på telefon 71 94 72 92, eller skriv en e-mail til: kontakt@bpanlaeg.dk.​ Alternativt kan du anvende vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Ring til os i dag: (+45) 71 94 72 92