Ny terrasse

Vi skaber din drømmeterrasse

Drømmer du om en stor praktisk terrasse, hvor der både er plads til grillen, havebordet og børnenes sandkasse? Eller måske en hyggelig, lille terrasse med plads til et lille bord i solen? Uanset hvad du drømmer om, står vi hos BP Anlæg klar til at indfri dine drømme. Vi har stor erfaring med etablering af terrasser, og vi tager altid udgangspunkt i dine individuelle ønsker. Vi tilbyder nyetablering af terrasse for både privat og erhvervskunder i Skive og omegn.

Anlæg af have/ havemiljø

Drømmer du om et helt nyt haveanlæg omkring din nye terrasse? Så kan vi også være behjælpelige. Vi udfører alt indenfor anlæg af have og havemiljø i form af ny anlægning, beskæring, træfældning mm.. Vi har alle de nødvendige redskaber til at udføre et professionelt stykke arbejde.

Se billeder her

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre nærmere, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står til rådighed for både rådgivning og vejledning for at sikre dig et flot og tilfredsstillende resultat. Du kan ringe til os på telefon 71 94 72 92 eller e-mail kontakt@bpanlaeg.dk. Alternativt kan du anvende vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Ring til os i dag: (+45) 71 94 72 92