Virksomhedsprofil

Om os

BP Anlæg ApS er grundlagt af anlægsgartner Bjarne Pedersen. Siden er virksomheden vokset til at huse flere erfarne anlægsgartnere og brolæggere. Vi er beliggende i Skive og udfører opgaver for både private og erhvervskunder omkring Skive, Viborg og omegn. Hos BP Anlæg ApS går vi meget op i kvalitet og at opretholde en tæt dialog mellem os og dig som kunde. Vi har mere end 10 års erfaring inden for branchen, og vi har dermed den rette ekspertise til at rådgive dig om planlægning af din have.

Du kan trygt overlade opgaven til os

Som professionelle anlægsgartnere og brolæggere tilbyder vi bred vifte af opgaver indenfor anlægsarbejde. Vi hjælper blandt andet med træfældning, etablering af græsplæne, flisebelægning, opsætning af hegn og anlæg af haver. Uanset om du har brug for hjælp til en større eller mindre opgave, kan du trygt vælge os som samarbejdspartner. Vi går meget op i detaljerne og at sikre et godt resultat, der lever helt op til dine forventninger og ønsker. Hos os er planen altid gennemtænkt, så du får en smuk have med sammenhæng.

Kontakt os

Vil du høre mere om os eller have et uforpligtende tilbud på en opgave? Så kontakt os i dag på telefon 71 94 72 92 eller på mail kontakt@bpanlaeg.dk. Alternativt kan du anvende vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Ring til os i dag: (+45) 71 94 72 92