Støttemure

Flotte og holdbare støttemure

Har du store niveauforskelle på din grund? Så er en støttemur ideel. Ved hjælp at støttemure kan vi skabe et harmonisk udtryk omkring dine bede samt en gennemført have. Hos BP Anlæg har vi stor erfaring i at anlægge støttemure af både granit og beton. En støttemur kan etableres på flere forskellige måder, og vi tager derfor altid udgangspunkt i netop din stil og dine ønsker. Vi er beliggende i Skive, men vi kører også gerne ud omkring Viborg og omegn.

Hvordan virker støttemure?

En støttemur kan laves i mange forskellige udformninger og materialer, samt ud fra hvilke behov du har til design og funktionalitet. Vi har mere end 10 års erfaring indenfor området, og vi har derfor udført mange forskellige slags murer i diverse materialer og design.

Pris på opførelse af støttemur

Vores priser på en støttemur afhænger i høj grad af, hvilken type sten du vælger, samt både hvor lang og hvor høj støttemuren skal være. Derudover afhænger prisen af, hvor omfattende projektet er. Derfor beregner vi altid en individuel pris til netop dit projekt.

Få et skræddersyet tilbud

Vil du høre mere om mulighederne indenfor støttemure, eller ønsker du et skræddersyet tilbud på din opgave? Så kontakt os i dag på telefon 71 94 72 92, eller skriv en e-mail til: kontakt@bpanlaeg.dk.​ Alternativt kan du anvende vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Ring til os i dag: (+45) 71 94 72 92