Træterrasser

Vi laver gerne en træterrasse af høj kvalitet for dig

Drømmer du om at få lavet en træterrasse i haven, som opfylder alle dine ønsker? Så kan du trygt søge professionel hjælp hos BP Anlæg. Vi er et kompetent firma med stor erfaring på området, og derfor kan vi lave mange forskellige terrasser. Vi servicerer både private og erhvervskunder i Viborg, Skive, Holstebro og omegn.

​Vi bygger på baggrund af lige netop dine ønsker, hvilket betyder, at du er sikker på at få en træterrasse, som lever op til alle dine krav og ønsker. Uanset om du drømmer om en stor, overdækket terrasse eller en mindre og åben terrasse i træ, så kan vi lave den for dig. Sammen finder vi den helt rette løsning til dig.

​Hvad koster en træterrasse?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad en træterrasse koster, idet den kan udformes på mange forskellige måder. Skal det f.eks. være en terrasse med frodig bevoksning, som er let at holde, eller en hævet træterrasse på pæle med bord og bænke i samme træmaterialer? Hvis det er småt med pladsen, kan en blomstertrappe med plads til planter og urter i potter være det, der skaber en hyggelig og stemningsfuld terrasse.

Uanset hvad dine ønsker er, så garanterer vi konkurrencedygtige priser. Mulighederne er mange, og vores erfaring gør, at vi også finder den helt rigtige løsning til dig. Vi kommer altid gerne med professionel inspiration og rådgivning om materialer og indretning, så du kan træffe de mest optimale valg.

Se billeder her

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

Vil du høre mere om dine muligheder for at få lavet en dejlig træterrasse? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi hører gerne om dine ønsker, hvorefter vi kommer på et uforpligtende konsulentbesøg og sammensætter en løsning til en god pris til dig.

​Vi kan kontaktes på telefon 71 94 72 92 eller på e-mail kontakt@bpanlaeg.dk, så hører du fra os snarest muligt.​

Ring til os i dag: (+45) 71 94 72 92