Anlægning af haver​

​Anlægning af græsplæne med rullegræs eller græsfrø

​Overvejer du at bestille en professionel anlægsgartner til anlægning af græsplæne? Hos BP Anlæg har vi snart 10 års erfaring med at omlægge og anlægge græsplæner. Vi tilbyder både såning af græs og anlægning med rullegræs for kunder i bl.a. Viborg, Skive, Herning og Højslev samt mange andre steder.

Fokus på detaljerne ved anlægning af græsplæne

Uanset om der er tale om en omlægning af den gamle plæne eller etablering af en ny græsplæne, så kan du trygt overlade sagen til os. Vi tager os både af villahaver, firmahaver og parker med videre, og det kan være med enten græsfrø eller rullegræs.

Vi hjælper også gerne med at forny din have med bede, træer og mere praktiske elementer. Det kan være alt fra stenbedet og højbedet i træ til klatrestativet, brændeskuret og havebænken. Vi kommer gerne med forslag til nye og smukke løsninger.

Vi lægger altid vægt på at skabe flotte og gennemtænkte løsninger, som giver sammenhæng og glæde. Vi hjælper gerne med at forvandle enten hele haven eller blot et enkelt område. Du kan naturligvis forvente, at en aftale er en aftale, og at vi udfører enhver anlægning af græsplæne og andet havearbejde med fokus på detaljerne.

Kontakt os for et tilbud på anlægning af græsplæne

Vi kommer gerne ud på et gratis konsulentbesøg, og vi fastholder en tæt og god dialog under hele forløbet. Vi har konkurrencedygtige priser, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for anlægning af græsplæne. Dog kan vi ikke udarbejde gratis plantegninger.

Du kan ringe til os på telefon 71 94 72 92 for at aftale videre, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@bpanlaeg.dk.​

BLIV RINGET OP OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

​Vi tilbyder en lang række services, og vender hurtigt tilbage med et godt tilbud på din opgave. Venligst skriv info for uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger:​

Kærvænget 8, 7800 Skive

BP Anlæg ApS | CVR: 41956216