flisebelægning

Vi tilbyder flisebelægning og andet flisearbejde

Er du på udkig efter hjælp til lægning af fliser, ny indkørsel eller fortov? Så kan du med fordel kontakte BP Anlæg. Hos os finder du en professionel brolægger, som kan varetage enhver form for flisebelægning.

Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder i og omkring Viborg, Skive og Holstebro.

Vi har mange års erfaring indenfor flisebelægning og renovering, og derfor kan vi løse både store og små opgaver. Når du samarbejder med os, er du garanteret professionelle og veludførte løsninger, som du kan få glæde af i mange år. Vi arbejder altid ud fra dine individuelle ønsker og behov, så du kan få lige dét, du drømmer om.

Vi har brede kompetencer inden for flisebelægning

Uanset om du mangler hjælp til belægning af parkanlæg eller sti i haven, så har vi kompetencerne til at løse opgaven professionelt. Du kan derfor trygt lade os være din kommende samarbejdspartner.

Nogle af vores typiske opgaver inden for flisebelægning er lægning af:

  • Parkanlæg
  • Indkørsel
  • Torv
  • Fortov
  • Gågade
  • Have & terrasse

Hvad kan vi gøre for dig og din have?

BP Anlægs brolæggere har stor erfaring med at lægge brosten, kantsten, klinker og betonsten. Det betyder med andre ord, at du kan vælge lige netop den flisebelægning eller granitbelægning, som du bedst kan lide.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker inspiration til lægning af sten eller gode råd om holdbarhed og egenskaber ved de forskellige typer af sten. For at få en unik stenterrasse eller havegang kan man med fordel blande typer af sten - man får dermed et flot spil i farver og mønstre.

Kontakt os for at høre nærmere om flisebelægning

Har du spørgsmål til en opgave eller vores priser, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kan fortælle dig mere om, hvad vi kan udføre inden for flisebelægning. Når vi ved mere om dit projekt, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon 71 94 72 92 eller på e-mail kontakt@bpanlaeg.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

BLIV RINGET OP OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

​Vi tilbyder en lang række services, og vender hurtigt tilbage med et godt tilbud på din opgave. Venligst skriv info for uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger:​

Kærvænget 8, 7800 Skive

BP Anlæg ApS | CVR: 41956216