Indkørsler​

​du kan vælge mellem mange materialer til belægning af indkørsel

​Drømmer ud om en optimeret indkørsel? Så har du sikkert brug for en belægning af indkørsel. Ved BP Anlæg har vi mange års erfaring med lægning af indkørsel. Vores virksomhed ligger i Skive, men vi kører gerne til Stoholm, Viborg, Højslev og omegn for at hjælpe vores kunder.

Vi laver indkørsler for både private og virksomheder. Har du brug for professionel belægning af indkørsel, er det os, du skal forhøre dig hos. Det kan for eksempel være, at din virksomhed har brug for et parkeringsareal, der skal have belægning med sten og asfalt.

I tilfælde, hvor et parkeringsareal skal suppleres med grønne tiltag som for eksempel træer, buske blomster eller andet, tilbyder vi ligeledes vores faglige kompetencer.

Vi tilbyder blandt andet:

  • 8 års erfaring
  • Konkurrencedygtige priser
  • Tæt og god dialog med kunden
  • Pålidelige aftaler
  • Fokus på detaljerr

Ved BP Anlæg garanterer vi for, at vi har et stort udbud af forskellige sten og fliser, du kan vælge imellem ved flisebelægning. Hos os kan du også bestille hegn, buske eller andet, der for eksempel skal adskille gårdhave og indkørsel. Kun fantasien sætter grænser.​

Er du klar til et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag!

Hvis du mangler flere informationer om belægning af indkørsel, materialer, priser eller andet, er du velkommen til at kontakte os.

Har du brug for et skræddersyet tilbud, så kontakt os med det samme. Vi tilbyder et uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi blandt andet rådgiver om stil og materialer.

Ring til telefon 71 94 72 92, eller skriv en e-mail til: kontakt@bpanlaeg.dk.​

BLIV RINGET OP OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

​Vi tilbyder en lang række services, og vender hurtigt tilbage med et godt tilbud på din opgave. Venligst skriv info for uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger:​

Kærvænget 8, 7800 Skive

BP Anlæg ApS | CVR: 41956216