Trapper og støttemure​

​Vi opfører støttemure, der er flotte og holdbare

​Har du brug for støttemure, fordi der er niveauforskel på din grund? Så kan BP Anlæg hjælpe dig med at sætte dem op. Vi har otte års erfaring på området, og vi hjælper dig gerne med dit næste projekt.

Vores virksomhed er beliggende i Højslev, men vi kører også ud i Skive, Stoholm, Viborg, Højslev og omegn.

Hvordan virker støttemure?

En støttemur kan laves i mange forskellige udformninger og materialer. Resultatet afhænger af, hvilke behov du har til design og funktionalitet. Vi har med tiden lavet mange forskellige slags murer i diverse materialer og design.

For eksempel kan du overveje støttemure i beton, hvis du har interesse i et holdbart og stilrent materiale, der helst ikke skal skabe for meget blikfang. Støttende mure i haven kan for mange være uundgåeligt, da der på mange grunde er niveauforskelle i haven. 

BP Anlæg tilbyder:

  • ​8 års erfaring
  • Konkurrencedygtige priser
  • Tæt og god dialog med kunden
  • Pålidelige aftaler
  • Fokus på detaljerne​
  • Altid god service​

Priser på opførelse af støttemure

Hvis du har svært ved at vente med at få professionel hjælp til opsætningen af støttemure i haven, står vi klar til at hjælpe dig. Hvis der er behov for at kombinere muren med en trappe, tilbyder vi også en løsning. Det er helt op til dig og dine behov.

Ligesom det gælder for udbuddet af forskellige mure og design, tilbyder vi også trapper i mange forskellige varianter. Det vil sige, at du kan vælge imellem flere forskellige materialer og design. Har du behov for vores faglighed til at finde den rigtige løsning, hjælper vi dig gerne med at træffe valget.

Vores priser afhænger altid af flere faktorer. Prisen kommer blandt andet an på, hvor omfattende projektet bliver. Det vil sige, at vi blandt andet beregner et tilbud ud fra materialer, øvrige ressourcer, timepris og lignende.

Vil du gerne have et skræddersyet tilbud?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du mangler yderligere informationer eller har interesse i at indhente et tilbud på opførelse af støttemure på din grund. Vi hører meget gerne fra dig, for så snart vi ved mere om projektet, kan vi udarbejde en god pris til dig.

Ring til telefon 71 94 72 92, eller skriv en e-mail til: kontakt@bpanlaeg.dk.​

BLIV RINGET OP OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

​Vi tilbyder en lang række services, og vender hurtigt tilbage med et godt tilbud på din opgave. Venligst skriv info for uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger:​

Kærvænget 8, 7800 Skive

BP Anlæg ApS | CVR: 41956216