Træfældning 

Træfældning samt beskæring af træer​

​Har du brug for hjælp med træfældning? Hos BP Anlæg har vi snart 10 års erfaring med anlægsgartnerarbejde, herunder beskæring og fældning af træer. Vi beskærer og fælder træer for kunder i bl.a. Viborg, Herning, Skive og Højslev samt adskillige andre steder.

Professionelt udstyr og fokus på sikkerheden

Der kan være mange årsager til, at man vil have fjernet et træ. Måske skygger det eller står i vejen. Træet kan også være råddent eller have en stormskade.

Det er normalt et stort arbejde at fælde et træ. Dertil kommer at man kan komme galt af sted. Vi har professionelt udstyr, og sikkerheden er altid i højsædet. Derfor kan vi også fjerne vanskelige træer.

Vi tilbyder bl.a.:​

  • Beskæring
  • Topkapning
  • Rodfræsning
  • Træfældning
  • Stubfræsning

Vi lægger vægt på at skabe flotte og gennemtænkte løsninger, og vi har konstant fokus på detaljerne. Samtidig kan du regne med, at en aftale er en aftale.

Hvad koster træfældning?

Vores priser for træfældning afhænger af flere faktorer såsom træets størrelse og placering. Dertil kommer behovet for at bortskaffe træet. Samtidig kan der være et behov for stubfræsning eller ligefrem rodfræsning. Det koster naturligvis mere at få fræset hele roden væk, men vi har altid konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for et tilbud på træfældning

Du er velkommen til at bestille et gratis konsulentbesøg, hvor vi kan få en snak. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris. Vi lægger vægt på at have en tæt og god dialog under hele forløbet.

Du kan ringe til os på telefon 71 94 72 92 for at aftale det videre forløb, eller skrive til vores e-mail kontakt@bpanlaeg.dk.​

BLIV RINGET OP OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

​Vi tilbyder en lang række services, og vender hurtigt tilbage med et godt tilbud på din opgave. Venligst skriv info for uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger:​

Kærvænget 8, 7800 Skive

BP Anlæg ApS | CVR: 41956216